Inderdaad, alles is eindig. Zo ook deze nieuwsbrief, en de andere crossmediale middelen van het Nt: Facebook, Twitter, de website. Is dat jammer? Ik vind van wel, want ik heb er altijd met veel plezier aan gewerkt. Vind ik het erg? Nee, met een kleine aarzeling. Die zit hem erin dat ik straks niet meer in een klein team eigen dingen maak, vaak ook naar eigen inzicht van dat team. En, toegegeven, veranderen is niet altijd even eenvoudig.

Het onder KNMT-vlag werken in een grotere newsroom, waar alle media-uitingen van de beroepsorganisatie worden verzorgd, biedt echter ook kansen. Ik kan meedenken over en bijdragen aan de websites van de KNMT, de nieuwsbrieven, video’s, persberichten en wat dies meer zij. Er ligt minder druk op mijn schouders, omdat mijn collega’s van de redactie en ik niet meer met dat kleine team heel veel ballen in de lucht moeten houden.

Het samengaan van redactie en de afdeling Communicatie van de KNMT stelt me in staat om me, om het in moderne terminologie te verwoorden, op mijn ‘core business’ te richten: het Nt. Ik kan al verklappen dat dat in 2018 een metamorfose zal ondergaan. Het wordt een tijdschrift dat zich onderscheidt van de massa, een tijdschrift dat er echt toe doet. Ik ben er nu al enthousiast over, ik hoop u straks ook. Laat het me eind januari als Nt 01/2018 is verschenen svp even weten: nt@knmt.nl.

Thema: 
NT-number: 
20
NT-year: 
2017
Auteur: 
Evert Berkel

Geef een reactie

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA

Om uw reactie te plaatsen, dient u aan te geven dat u geen robot bent.