20

Jun 2017

Kwaliteit

0

Henry Schein lanceert diamantboor NeoDiamond

Henry Schein lanceert in Nederland de NeoDiamond: een productlijn diamantboren voor gebruik bij één patiënt. Henry Schein is exclusief distributeur van dit product, dat werd onderscheiden met de Dental Advisor’s Top Bur-Diamond Award.

15

Jun 2017

Klinisch

0

Mini-implantaat voor vastzetten gebitsprothese

Patiënten met een gebitsprothese ervaren vaak dat deze te los zit, waardoor kauwen, praten en lachen moeilijk is. Deze patiënten kunnen gebruik maken van een methode waarbij de prothese met vier Mini Dental Implants (MDI’s) door middel van drukknoppen bevestigd worden.

22

Jun 2017

Kwaliteit

0

Drink water tegen slechte ochtendadem

Voor een slechte ochtendadem bestaat een goedkope en eenvoudige remedie: een glas water drinken of simpelweg spoelen. Dat concludeert Eveline van der Sluijs op basis van haar proefschrift Prevention and therapy of periodontal diseases and oral malodour.

15

Jun 2017

Kwaliteit

0

Henry Schein steunt KNGF Geleidehonden

Henry Schein ondersteunt dit jaar KNGF Geleidehonden. Het depot kiest elk jaar tijdens de Openhuisdagen traditiegetrouw een goed doel om geld aan te schenken.  KNGF Geleidehonden heeft sinds de oprichting in 1935 duizenden honden geschoold voor blinde en zeer slechtziende mensen.