18

Aug 2017

Door: Karel Gosselink

0

Let op uw brievenbus! Echt niet…

Sinds juni maak ik deel uit van de newsroom van de KNMT. Hierin werken de afdeling communicatie en het Nt intensief samen om de leden van de KNMT van informatie te voorzien over de vereniging en de tandheelkundige wereld.

15

Jun 2017

Door: Bart Admiraal

1

Meldcode tandartsmishandeling

Zou een tuchtrechter dat wel eens zien en ruiken, een oraal volledig verrotte kinderschaar? Sordes, plak, stank, abcessen, pijn? Het meisje werd gillend in de stoel gesmeten door een krijsende, kauwgom kauwende nicotinemoeder die haar rust wilde. “Tandarts doe wat, ik wor er gek van”.

04

May 2017

Door:

0

Blijven leren

Ooit, op de middelbare school, toen ik verzuchtte dat ik leren zo vervelend vond, hield een docent me voor dat leren eigenlijk vanzelf gaat.

28

Jun 2017

Door: Laura Jansen

0

Groeten uit de Newsroom

Er is veel veranderd sinds de KNMT per 12 juni is verhuisd van het Maatschappijhuis in Nieuwegein naar ’t Hart in Utrecht. Niet alleen is het wennen om op een nieuwe plek te werken (die overigens supermooi is geworden), ook de manier van werken is anders geworden.

19

May 2017

Door: Evert Berkel

0

Persoonlijk

Ik heb er dan toch aan moeten geloven. Voor het eerst in mijn leven heb ik, in het kader van de reorganisatie bij de KNMT, een analyse moeten laten maken van mijn persoonlijkheid en werkgedrag, een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA). Althans, moeten, het was niet verplicht.

21

Apr 2017

Door: Laura Jansen

0

Een toekomst als tandarts

Als klein meisje wilde ik ‘later als ik groot was’ stewardess worden. Of kapper. En een tijdje wilde ik niets liever dan schitteren op een podium als ballerina. Toen ik wat ouder werd, veranderden die dromen. Ik zat in groep zeven toen ik mijn toekomstplannen radicaal omgooide.