20

Oct 2017

Door: Evert Berkel

0

Perspectief

Ooit, in een ver verleden, was er een moment was er een moment dat ik moest kiezen welke vervolgopleiding ik na de middelbare school zou gaan volgen. Met mijn vakkenpakket was die keuze niet zo groot; meest voor de hand lagen het onderwijs of de journalistiek.

15

Sep 2017

Door: Evert Berkel

1

Slapeloos

Door mensen die weet hebben van de reorganisatie bij de KNMT, is mij wel eens gevraagd of ik me geen zorgen maakte om mijn baan. Nu verkeer ik in de omstandigheid dat ik lid ben van de ondernemingsraad van de KNMT.

18

Aug 2017

Door: Karel Gosselink

0

Let op uw brievenbus! Echt niet…

Sinds juni maak ik deel uit van de newsroom van de KNMT. Hierin werken de afdeling communicatie en het Nt intensief samen om de leden van de KNMT van informatie te voorzien over de vereniging en de tandheelkundige wereld.

29

Sep 2017

Door: Karel Gosselink

0

Robotisering

Onlangs luisterde ik, in de auto op weg naar de KNMT, naar het nieuws van de vooruitgang. Eén nieuwsitem trok meteen mijn aandacht: in China heeft een robot zelfstandig twee implantaten in de mond van een patiënt geplaatst.

01

Sep 2017

Door: Evert Berkel

0

Hutje-mutje

Hebt u dat nou ook weleens? Dat u bij voorbaat al chagrijnig wordt van een verandering die volgens u alleen maar negatief kan uitpakken? De gemeente die het parkeerbeleid bij u in de wijk wijzigt, waardoor u straks ongetwijfeld uren moet zoeken naar een plekje voor uw auto.

28

Jun 2017

Door: Laura Jansen

0

Groeten uit de Newsroom

Er is veel veranderd sinds de KNMT per 12 juni is verhuisd van het Maatschappijhuis in Nieuwegein naar ’t Hart in Utrecht. Niet alleen is het wennen om op een nieuwe plek te werken (die overigens supermooi is geworden), ook de manier van werken is anders geworden.