15

Jun 2017

Door: Bart Admiraal

1

Meldcode tandartsmishandeling

Zou een tuchtrechter dat wel eens zien en ruiken, een oraal volledig verrotte kinderschaar? Sordes, plak, stank, abcessen, pijn? Het meisje werd gillend in de stoel gesmeten door een krijsende, kauwgom kauwende nicotinemoeder die haar rust wilde. “Tandarts doe wat, ik wor er gek van”.

04

May 2017

Door:

0

Blijven leren

Ooit, op de middelbare school, toen ik verzuchtte dat ik leren zo vervelend vond, hield een docent me voor dat leren eigenlijk vanzelf gaat.

31

Mar 2017

Door: Karel Gosselink

0

Op de Keulse beurs

Om de twee jaar wordt de International Dental Schau (IDS) in Keulen gehouden. Dit jaar ging ik ook een dagje kijken. Dat het de grootste dentale beurs ter wereld is, merk je meteen als je de trein uitstapt en in een grote stroom van dentaal geïnteresseerden naar de Keulse beursgebouwen loopt.

19

May 2017

Door: Evert Berkel

0

Persoonlijk

Ik heb er dan toch aan moeten geloven. Voor het eerst in mijn leven heb ik, in het kader van de reorganisatie bij de KNMT, een analyse moeten laten maken van mijn persoonlijkheid en werkgedrag, een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA). Althans, moeten, het was niet verplicht.

21

Apr 2017

Door: Laura Jansen

0

Een toekomst als tandarts

Als klein meisje wilde ik ‘later als ik groot was’ stewardess worden. Of kapper. En een tijdje wilde ik niets liever dan schitteren op een podium als ballerina. Toen ik wat ouder werd, veranderden die dromen. Ik zat in groep zeven toen ik mijn toekomstplannen radicaal omgooide.

16

Mar 2017

Door: Evert Berkel

0

Progressief

Als je jong bent neem je, meest uit onzekerheid of onwetendheid, vaak je ouders als voorbeeld. Zo was mijn vader een kleine zelfstandige, dus opende ook ik mijn eerste bankrekening bij de Nederlandse Middenstands Bank, inmiddels ING geheten.