Artikelen en nieuws over management en personeelsbeleid.

Legionellabestrijding

Met Singelfiltratie introduceert Aqua D&S een oplossing tegen de aanwezigheid van legionellebacteriën in het water van de behandelunit. Singelfiltratie is een eenvoudige duurzame filtratietechniek die, zo claimt Aqua D&S, de legionellabacterie blijvend uit het drinkwater verwijdert.

Uitstraling en richtlijn van belang in keuze

Kiezen van praktijkkleding: waar let je op?
Pasvorm, kleur, materiaal, model… Er komt veel kijken bij het kiezen van praktijkkleding. Waar moet je op letten en hoe maak je de juiste keuze? “Elke medewerker moet zich fijn voelen in werkkleding.”

Hoe gaat u om met feedback?

In Nt 07/2017, p. 35 besteedden we er in de deze rubriek al aandacht aan: het functioneringsgesprek. Enkele tips zijn nooit weg, dus daarom een tweede deel.

De autopuzzel

In een van mijn eerdere columns heb ik het gevoel van de aankoop van een Toyota Prius van me af proberen te schrijven. Onder het motto dat het gezond verstand het wint van het testosteron, heb ik deze aankoop voor mezelf gerechtvaardigd.

Slimme praktijkrealisatie en accuraat onderhoud

De meeste tandartsen krijgen in hun carrière slechts enkele malen te maken met een verbouwing of een nieuwe praktijk. Dan kun je zelf alles regelen, maar misschien kun je dat beter aan specialisten overlaten. Utrecht Dental is zo’n bedrijf dat dat al tientallen jaren doet.